Abonnementsbetingelser

Dit abonnement

Du vil som abonnent modtage din pakke hver; 7, 14 eller 30 dag. Dette kommer an på hvilket abonnement du har valgt. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er forskellige. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement.

 

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement via vores mail kontakt@slikworld.dk. Vi skal have din opsigelse på dit abonnement senest 3 dage før næste forsendelse, der er betalt for. Du kan også opsige dit abonnement på ”Min Konto”-siden under fanen Kontrolpanel og derefter vælge dit abonnement. Der ingen binding på nogle af de abonnementer vi tilbyder.

 

Betaling

Du betaler automatisk hver (7,14,30 dag), når du foretager første køb. Det betyder vi automatisk kan trække pengene fra dit kort når dit abonnementet er aktivt. Ved udebleven betaling vil dit abonnement blive midlertidig annulleret, og ingen fremtidige pakker vil blive sendt. Dette kan ske hvis du har fået nyt kort, ikke har flere penge på kontoen, eller en anden fejl sker. Vi sender ikke din pakke før betaling er godkendt i vores system.

 

Abonnementer kan kun oprettes med Mastercard, Visa eller Visa-Dankort. Abonnementer kan altså ikke oprettes med “rene” dankort.

 

Mistanke om snyd

Hvis vi mistænker dig for snyd vil betalingen ikke gå igennem og beløbet vil blive refunderet, derudover vil vi undersøge sagen. I værste tilfælde medfører det politianmeldelse.

 

Leveringsgaranti

Din pakke vil blive sendt med DAO. Som regel bliver din pakke sendt så den ankommer om fredagen, det kan dog forekomme at pakken kan blive forsinket grundet ekstra travlhed eller fejl ved DAO. Vi stiller ingen garantier på hvornår pakken ankommer men som regel bliver din pakke sendt om onsdagen og vil være der om fredagen. Ved abonnementet pr. måned vil din pakke blive sendt første onsdag i måneden.

 

Ændringer og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af abonnementsbetingelser. En ordre kan eventuelt afvises, hvis du det seneste år har misligholdt dine betalingsforpligtelser.

 

Fortrydelsesret

Ifølge købeloven er der ikke returret på fødevarer købt på nettet, men du har op til 14 dage efter din første bestilling til at fortryde dit køb, bare det er inden vi har sendt din Candy Box.

 

Reklamationsret

Du bedes kontakte os, hvis du mener at du har modtaget et produkt som ikke kan fortæres, og/eller har eventuelle mangler. Normalt vil du modtage en tilsvarende ordre, men dette kan dog godt ændre sig for individuelle ordre. Reklamationsretten gælder i 2 år, såfremt at du ikke har fortæret varen og varen ikke er efter sidste salgsdato.

 

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har til enhver tid ret til indsigt i og til at berigtige dine oplysninger ved at kontakte slikworld.dk. Oplysningerne anvendes til at administrere dit abonnement, bestillinger, betalinger og evt. deltagelse i konkurrencer samt til information og markedsføring via telefon, post, e-mail og sms, i det omfang lovgivningen giver mulighed for det.

0